UCAPAN PENGURUS BESAR

Ucapan Pengurus Besar Yayasan

Ucapan Pengurus Besar Yayasan Antarabangsa Al Madinah

Dengan nama Allah, Yang Maha Pengasih lagi Maha Pemurah. Bersyukur kepada Allah kerana memberi kekuatan dan ketabahan dalam mewujudkan profil korporat ini. Saya sentiasa percaya bahawa setiap kesusahan mesti ada faedah yang sama atau besar atau lagi besar.

Pertama sekali, saya sangat kagum dengan kemunculan profil korporat ini. Profile korporat ini akan memberi sedikit gambaran mengenari Yayasan secara umum. Yaysan Antarabangsa Al Madinah adalah bukan berprofile, bukan organisasi kerajaan, yang telah teguh untuk menerima dan metadbir dana untuk pendidikan-pendidikan, saintifik, dan tujuan kebajikan, semua untuk kebajikan rakyat.

Yayasan menyokong rancangan-rancangan mengelilingi dunia utnuk penambahbaikan kerajaan, undang-undang, masyarakat awam, pembangunan dan hubungan-hubungan antarabangsa. Yaysan juga bekerjasama dengan rakan kongsi awam dan suasta untuk menyokong kepimpinan dan pembangunan institusi dan pertukaran-pertukaran. Yayasan berusaha untuk mendapatkan lebih dana dari seluruh dunia dimana tujuaannya adalah untuk membantu orang yang memerlukan. Dana-dana tersebut adalah daripada orang yang pemurah sama ada secara peribadi atau majlis-majlis.

Yayasan telah menubuhkan, mengekalkan dan mentadbir dana-dana biasiswa untuk memajukan pendidikan moral secara intelektual dan fizikal dan kebajikan kepada pelajar-pelajar yang layak dan memerlukan. Yaysan juga telah menganjurkan pelbagai aktiviti-aktiviti amal dan projek-projek yang betujuaan untuk beramal. Akhir kata, saya sentiasa mengalu-alukan penderma yang bermurah hati untuk menderma dana untuk Yayasan Kami. Sekian terima kasih.

Mr. Bahrudin A. Rahman

Ketua Pengarah Yayasan Antarabangsa Al Madinah

P/S : Ucapan di atas merupakan ucapan yang telah diterjemah.


STYLE SWITCHER

12 Predefined Color Skins Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version

BAHASA PILIHAN

MELAYU ENGLISH ARABIC

KAKITANGAN

DAFTAR MASUK WEBMAIL